Boligstyling

 

Skal du selge din bolig og trenger hjelp med styling?

Boligstyling kan hjelpe deg med økt oppmerksomhet rundt din bolig når du skal selge. Dette kan igjen føre til at salget går raskere og er mer lønnsomt. Du kan få hjelp av våre stylister til å vise boligens fulle potensiale og fremheve dens beste sider. Vi hjelper deg med å skape et kommersielt og stilfullt interiør tilpasset boligen. En av våre stylister kommer på kostnadsfri befaring før vi gir deg et tilbud.
Alle priser er veiledende.

KOMPLETT BOLIGSTYLING MED MØBLER

Ved komplett styling er boligen i utgangspunktet tømt for møbler og våre proffe boligstylister innreder den helt fra bunnen av. Stylingen inkluderer leie av alt av møbler og pyntegjenstander. Møbelpakken leies i utgangspunktet for 5 uker. Etter 5 uker kan leien ytterligere forlenges for 20% av leiesummen per. uke. Ved komplett styling kan man som hovedregel ikke bo i boligen.

1-roms fra 12 900,-
2-roms fra 14 900,-
3-roms fra 17 900,-
4-roms fra 18 900,- Enebolig/rekkehus fra 26 900,- Veranda tillegg fra 1900,- Balkong tillegg fra 1000,-
Større terrasser tillegg fra 2500,-

DELSTYLING

Ved delstyling bruker vi i all hovedsak de møblene som allerede er i boligen, men supplerer med mindre pyntegjenstander og accessoirer fra vårt lager slik som puter, pledd, lykter, vaser osv. Vi gir råd om hva som bør ryddes, bort, fjernes og eventuelt byttes ut av møbler. Delstyling omfatter ikke lån av større møbler.
Pris på forespørsel

INTERIØRVEILEDNING

Ved interiørveiledning kommer vi på befaring og går igjennom boligen rom for rom. Vi gir råd og tips om hva som burde gjøres før boligen skal fotograferes for salg. Det kan være gjenstander og møbler som skal flyttes på eller ryddes bort. Noen ganger gir vi råd om småting som kan være lurt å kjøpe inn for å få det rette utrykket, slik at boligen vises fra sin beste side. Utførelsen gjøres av boligeier selv. Vi kan også komme å hjelpe til med selve utførelsen hvis ønskelig.

Interiørveiledning boliger opp til 80 kvm, ca. 1 time muntlig veiledning fra 1900,-

Interiørveiledning boliger fra 80 kvm. ca. 1,5 time 2100,-

Interiørveildedning med skriftlig rapport fra 400,- i tillegg.

INTERIØRHJELP FØR FOTO

Interiørhjelp før foto 1-1,5 time 1900,-

http://www.atwallpaper.no/boligstyling-bygdoy-alle/http://www.atwallpaper.no/boligstyling/rodelokka/ http://www.atwallpaper.no/boligstyling/ringveien/http://www.atwallpaper.no/boligstyling/ringveien/http://www.atwallpaper.no/boligstyling/nydagaliveien/
http://www.atwallpaper.no/boligstyling/badebakken/http://www.atwallpaper.no/knardal/http://www.atwallpaper.no/dyne-brygge/http://www.atwallpaper.no/boligstyling/fornebu/

Avtal et møte