Petter Møllers vei

Oppdragsgiver: Privat eier
Omfang: Stue og spisestue
År: 2019

I Petter Møllers vei har vi jobbet med design av stue og spisestue. Kunden ønsket å gjøre leiligheten varmere og skape et mer personlig preg. De var opptatt av soneinndeling, noe som ble den største utfodringen på det gitte arealet. Dette løste vi med biblioteket Read&Chill og en egen spiseplass utenom en eksisterende kjøkkenøy.

Ved enkle grep som å male vegger og innrede med nytt møblement fikk den hvitmalte leiligheten et nytt liv med flere oppholdssoner. Vi har mikset nytt og moderne med vintage og gjenbruk. Leiligheten har fått et moderne utseende med et bohemsk preg.

Foto: Helge Brekke

Vi har bistått med

  • Konseptutvikling
  • Plantegninger
  • Soneutvikling
  • Produktguiding
  • Valg av materialer og fargesetting
  • Belysning
  • Møbeldesign
  • Prosjektering og gjennomføring