Eldre ramme med nytt innhold

 

Sentralt i Oslo, ligger ett av flere teglverksteder. Dette skal omdannes til et sjarmerende hjem.  Byggningen er en del av et større volum, som skal favne en familie på 4. Et soverom, bad og kjøkken / oppholdsrom skal plasseres. Interiør innreder Marit Ytterdal bistår kunden med innspill om hvordan den eldre rammen kan få nytt innhold.

 

I 2.etasje går garderoben langs hele den nordlige veggen. Dette forsterker lengden av rommet og “trekker” en person videre inn i værelset. Her har Marit  foreslått et glassdekke i deler av gulvet. Lys vil på denne måten slippes ned i oppholdrommet i etasjen under. Og det vil se bra ut!

Følg oss videre gjennom oppussingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *