Fagtur med Bergersen Flis DEL 1

For et par uker siden ble to av våre ansatte i At Wallpaper invitert med på en fagtur til Barcelona i regi av Bergersen Flis. I samarbeid med Living Ceramics, Apavisa og WOW design hadde de lagt opp til et inspirerende program hvor målet var å få bedre kunnskap og innsikt i sortiment, spesialiteter og nyhetene hos de ulike leverandørene.

Vi ønsker å dele litt av denne inspirerende turen med dere!

WOW DESIGN

Onsdag tok vi et tidlig lokaltog fra Barcelona til Castellon i nydelig soloppgang.
Castellon er kjent som ”fliseland”. Her ligger det mange kjente flisefabrikker.

I Castellon besøkte vi først showrommet og fabrikken til WOW design, et designstudio som spesialiserer seg på produksjon av eksklusive keramiske fliser.

 

3d effekten i flisene gir et spennende spill med lyset.

Det unike med WOW design er hvordan de har en fot med i hele prosessen ; all produksjon fra konsept til ferdig produkt foregår internt. De har en egen lab, egen avdeling for design, fabrikk og et showroom. Eksempelvis kan en interiørarkitekt komme med et prosjekt og sammen med WOW utvikler de et konsept i WOWs eget designstudio, lager prototyper i lab, og senere full produksjon internt. De er opptatt av å stadig holde seg oppdatert på fargetrender og det siste innen produksjonsteknologi.

WOW showroom