Fagtur med Bergersen Flis DEL 2

LIVING

Etter besøket hos WOW design gikk turen videre til LIVING som også ligger i Castellon, “fliseland”. LIVING benevner seg selv som avant-garde design (ref. eksperimentell og innovativ.) De spesialiserer seg på det siste innen trender og design av fliser til flere bruksområder.

Hos LIVING får man fliser til både gulv, vegg, kjøkkenbenker, trapp og skrivebord.

Vi bemerket oss spesielt serien CAVA, som finnes i mange mønstre. Til disse flisene kan man velge fuger i ulike farger og skape sin egen unike og moderne look.

APAVISA og APARICI

Etter besøket hos WOW og LIVING ble vi fraktet videre til Valencia.

I Valencia besøkte vi neste dag showroomet og fabrikken til APAVISA og APARICI.

Hos APAVISA finnes det et stort utvalg fliser og mange av varene er alltid på lager. De har en enorm produksjonshall med  automatiske «roboter» som frakter flisene rundt.

Følgende varegrupper finner man hos APAVISA; concrete, metal, stone, wood og monocolor. Mange av varegruppene har altså utseende som naturmateriale, men er langt mer motstandsdyktige.

Vi ble veldig imponert over effekten med lyssettingen av fliser hos APAVISA, noe som skaper en spennende atmosfære og får frem de unike formene.

 

APARICI er i samme familie som APAVISA, men henvender seg til et langt mer bredere marked både nasjonalt og internasjonalt. Her finner vi et stort utvalg med mønster og farger.

Takk til Bergersen Flis for en fantastisk og inspirerende tur:)