Boligstyling med kunst fra Galleri Nobel

I mai 2018 fikk vi et nytt og spennende oppdrag på boligstyling for eiendomsmeglerkontoret Sem & Johnsen. Oppdraget var en ny og eksklusiv toppleilighet med beliggenhet på Bygdøy allé. Leiligheten hadde svært høy standard og eiendomsmegleren ønsket en boligstyling som bygget opp under dette.

Boligstyling tilpasset målgruppen

For å forsterke leilighetens unike preg dekorerte vi veggene med kunst fra Galleri Nobel og stylet med designmøbler fra Fogia. Galleri Nobel var selv med å håndplukke kunstverk som passet til leiligheten. Resultatet ble et fantastisk samspill av møbler, farger og kunst skreddersydd for leiligheten og målgruppen.

Tone Behncke “Grå gate”

Christophe Hohler ” Le regard”

André Lundquist “Som blant mennesker II”

André Lundquist “Som blant mennesker XVII”

Tone Behncke “I skyggen”

For mer informasjon om kunstverk og kunstnere besøk Galleri Nobel

Leiligheten ble solgt etter første visningsrunde og eiendomsmegleren var veldig fornøyd med samarbeidet.