Designsamfunnet for interiørdesignere

I 2023 lanserer vi muligheten for medlemskap i Designsamfunnet!

Her hos At Wallpaper Group kan vi støtte deg som nyutdannet eller selvstendig næringsdrivende.
Det er et fellesskap der du også kan bidra til å hjelpe andre, samt motta innspill fra andre.

Hva er Designsamfunnet?

Vi tilbyr en fellesskap med nyttige ressurser for nyutdannede og selvstendig næringsdrivende som trenger tilpassede tjenester og fasiliteter. Ved å bli medlem, kan du unngå unødig tids- og pengebruk på å etablere kostbare rammer for din designproduksjon. Vi kan også formidle oppdrag til deg!

Er dette for godt til å være sant?

For Helene, som nylig ble medlem av vårt Designsamfunn, var det først for godt til å være sant. Det skal mye til for å bygge opp sitt eget nettverk, sin egen kundebase og faste leverandører. Dette er vi veldig klar over. Dermed ønsker vi å dele våre ressurser gjennom et gjensidig samarbeid med dere kreatører!

“Jeg gleder meg veldig til å være en del av Designsamfunnet. Det er til uvurderlig hjelp for meg som nyutdannet interiørdesigner, å ha noen i ryggen som støtter i oppstarten. Med alt fra rådgivning i forbindelse med tilbud eller støtte med markedsplan. Det å komme i gang med prosjekter med Designsamfunnet i ryggen, gjør prosessen mye tryggere og jeg får fra starten en mye proffere tilnærming mot nye kunder.”
Helene Skjelten Ligeti Medlem i Designsamfunnet

Vårt fellesskap omfatter en rekke fagpersoner med bred kompetanse som kan tilby veiledning, tegning- og 3D-modellering med ArchiCad. Vi tilbyr også å dele våre leverandørrabatter og material-showroom med mulighet for utlån av varierte materialer. Det er også mulig å benytte seg av møterom for kundemøter, lager for varemottak eller mellomlagring, varebiltjenester og lagerplass*

I stedet for å etablere en kostnadskrevende ramme rundt dine tjenester kan du bli medlem av Designsamfunnet og betale for det du bruker av konkrete tjenester. Du vil deretter motta en oversiktlig faktura med alle kostnader samlet. Ved å bli medlem forplikter du deg til å bruke designsamfunnets tjenester i dine aktiviteter så lenge du er medlem.

*Enkelte av tjenester har en ekstra kostnad som ikke er inkludert i medlemskontingent.

Dersom du ønsker å vite mer om Designsamfunnet kan du ta kontakt, enten vi mail eller via telefon. Kontakt oss nå!

  • Anastasia | Interiørarkitekt
  • anastasia@atwallpaper.no
  • +47 481 40 909