Designsamfunnet

At Wallpaper Group lanserer B2B-samarbeid med selvstendige designere.


Har du egne kunder, men mangler viktige ressurser og driftssystemer?

Vi ønsker å skape et designsamfunn og deler dermed våre ressurser, systemer og vårt nettverk innen design. Dette med et ønske om å etablere samarbeid med designere innen interiørbransjen. Som en del av designsamfunnet vil du få tilgang til At Wallpaper Groups støttefunksjoner, slik at vi kan tilrettelegge for designere som har sin styrke i kreativt arbeid og et ønske om å skape noe. Som selvstendig designer beholder du din egen firma-profil ut mot markedet, men tilkjennegir ditt medlemskap i designsamfunnet.


Designsamfunnet tilbyr

At Wallpaper Group tilbyr kontor- og møtelokaler, et materialbibliotek/vareprøver, lagerplass på et betjent lager, leie møbler fra et bredt møbelsortiment, samt logistikk- og transporttjenester med varebil og sjåfør. Vi deler også vår fagkompetanse innen design og bruk av tegneprogrammer, og vårt nettverk. Du vil få tilgang til å benytte At Wallpaper Groups leverandøravtaler og rabattfordeler ved innkjøp til dine prosjekter. Alt dette slik at dine prosjektleveranser flyter lettere, fremstår mer profesjonelt og faglig forankret i gode løsninger.


Krav til medlemskap i designsamfunnet

  • Inngår ett års medlemskap i designsamfunnet (fornyes årlig). Dette forplikter at du foretar alt innkjøp, håndverksbestillinger, og arrangerer bruk underleverandører for tekniske tegninger og/eller renderinger via designsamfunnet.
  • Du betaler for den ressursbruk du disponerer i designsamfunnet.
  • Du aksepterer de vilkår* som knytter deg til medlemskapet.

Driver du selv som boligstylist, møbeldesigner, interiørarkitekt, -designer eller -konsulent kan du søke ved å fylle ut kontaktskjemaet under!


* Du betaler en årlig medlemskontingent på kr 3600,-. Dette kan deles opp i halvårige innbetalinger på kr 1800,-. Alle medlemmer i designsamfunnet promoteres på nettsiden designsamfunnet.no. Booking av oppdrag som ikke er dine egne (dvs. oppdrag formidlet til deg fra designsamfunnet) skjer via kundeservice for designsamfunnet, og disse faktureres av At Wallpaper Group mot kunde, og oppdragsansvarlig kan fakturere At Wallpaper Group for deres timer. Egne oppdrag (dvs. egne kunder) fakturerer designeren kunden på egenhånd. Du vil motta en faktura fra designsamfunnet med 50% forskuddsbetaling for alle tjenester du benytter og restbeløpet betales per 7 dager netto etter levert tjeneste/fullført prosjekt. Alle oppdrag kan promoteres som et samarbeid mellom designsamfunnet og designerens egen merkeprofil (gjelder egne oppdrag og oppdrag formidlet til designeren via At Wallpaper Group).

Kontakt oss


  • Fortell gjerne om dine erfaringer og hvilket type oppdrag du ønsker å gjennomføre i samarbeid med designsamfunnet.