Boligstyling

Vi hjelper deg å skape et stilfullt og tidsriktig interiør tilpasset boligen
Avtal et møte

Besøk også vår hjemmeside på stylingbyatwallpaper.com

Boligstyling kan hjelpe deg med økt oppmerksomhet rundt din bolig når du skal selge. Dette fører ofte til at salget går raskere til en bedre pris. Våre boligstylister fremmer boligens fulle potensiale og viser dens beste sider. En av våre boligstylister kommer på en kostnadsfri befaring før vi gir deg et tilbud.

KOMPLETT BOLIGSTYLING MED MØBLER

Ved komplett styling er boligen i utgangspunktet tømt for møbler. Her kommer våre boligstylister med vårt møblement og interiør. Møbelpakken leies i utgangs­punktet for 5 uker. Etter 5 uker kan leien ytterligere forlenges for 20% av leiesummen per. uke. Ved komplett styling kan man som regel ikke bo i boligen.

SE PRISER HER

DELSTYLING

Ved delstyling bruker vi i all hovedsak de møblene som allerede er i boligen, men supplerer med mindre pynte­gjenstander og accessoirer fra vårt lager slik som puter, pledd, lykter, vaser osv. Vi gir råd om hva som bør ryddes bort, fjernes og eventuelt byttes ut av møbler. Delstyling omfatter ikke lån av større møbler.
Pris på forespørsel

INTERIØRVEILEDNING

Ved interiørveiledning kommer vi på befaring og går igjennom boligen rom for rom. Vi gir råd og tips om hva som burde gjøres før boligen skal fotograferes for salg. Det kan være gjenstander og møbler som skal flyttes på eller ryddes bort. Noen ganger gir vi råd om småting som kan være lurt å kjøpe inn for å få det rette utrykket. Utførelsen gjøres av boligeier selv. Vi kan også komme å hjelpe til med selve utførelsen hvis ønskelig.

  • 1-2 timers interiørveiledning fra 2100,-

Prosjekter – Boligstyling

Avtal et møte