Hvorfor bruke penger på en interiørarkitekt ?

Vi nordmenn bruker mye tid innendørs og derfor bruker vi naturlig nok også en god del penger på interiør og oppussing. Mange skulle ønske de kunne få hjelp av en interiørarkitekt og møbeldesigner for å skape drømmehjemmet når de pusser opp. Det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen av materialer, farger og møbler. Spesielt er det ikke lett å selv tenke ut smarte løsninger og kreative ideer om man ikke har utdannelse innen feltet. Barrieren er ofte også at å buke en interiørarkitekt er for dyrt og ikke forbeholdt “mannen i gaten”.

Med en god plan kan du spare tid og penger!

Vi i at wallpaper mener at med en god plan kan du faktisk spare tid og penger.
En interiørarkitekt blir din sparringspartner i planleggingen og kan hjelpe deg med optimale og gode løsninger tilpasset dine behov og ønsker til hjemmet. En møbeldesigner kan hjelpe deg med å skreddersy plassbygge møbler i materialer som varer i årevis.

Vi samarbeider med leverandører og produsenter og kan derfor tilby gode priser og avtaler som du ellers ikke får som privatperson.

Du bestemmer selv hvor mye hjelp du trenger av en interiørarkitekt

Normalt deler vi vårt interiørarbeid inn i 3 faser:

1: Idéutviklig

En interiørarkitekt bistår med å lage en helhetlig idé for det estetiske designuttrykket som passer deg. I ideutkastet inngår ofte et moodboard, en planskisse, 3-D skisse m.m.
Etter dette kan du fint avslutte samarbeidet og utføre resten selv.

2: produktvalg

Hvis du ønsker hjelp i neste fase vil det bety at en interiørarkitekt kan guide deg mot gode funksjonelle og estetisk produktvalg. Interiørarkitekten hjelper deg med å velge konkrete produkter eller vi lager en innkjøpsliste.

3: prosjektstyring

Mange ønsker også hjelp i en tredje fase hvor vi kan prosjektstyre din oppussing eller ombygning. Vi vil da gjøre alle innkjøp og forhandle gode priser hos leverandører. Vårt mål er å sikre gode og trygge prosesser. I denne fasen leverer vi ferdig monterte produkter og om ønskelig en” nøkkelferdig” løsning.

Et møte med en interiørarkitekt kartlegger omfanget av prosjektet og etter dette er det bare å sette igang med å skape drømmehjemmet:)

Du er velkommen til å kontakte oss her