Interiørarkitekt Oslo

Ser du etter en interiørarkitekt i Oslo-området? Hos At Wallpaper finner du dyktige interiørarkitekter som får frem det skjulte potensialet i ditt hjem.
Kontakt oss

Hvis du har planer om å flytte eller innrede boligen din på nytt, kan det være lurt å benytte seg av en interiørarkitekt i Oslo som kan faget.

Selv om mange er interessert i interiør, krever det ofte profesjonell kunnskap for å finne de beste løsningene for hvert hjem. 

En interiørarkitekt kombinerer estetikk og funksjonalitet for å utforme rom som oppfyller dine ønsker. Dette kan handle om alt fra innredning av et lite rom, til utforming av et stort kontorlandskap. 

Slik jobber våre interiørarkitekter

Hos At Wallpaper finner du flere erfarne interiørarkitekter som kan lage skreddersydde løsninger til ditt hjem. Du trenger ikke nødvendigvis å ha behov for interiørhjelp i hele boligen; kanskje har du bare et rom eller to som er spesielt vanskelige å innrede.

Når du tar kontakt med oss for å benytte deg av en interiørarkitekt i Oslo, kartlegger vi dine behov og gir deg et pristilbud. Deretter utvikler vi en idé og et design ut i fra moodboards og plantegninger.

Hvis idéen faller i smak, kan vår interiørarkitekt i Oslo guide deg mot estetiske og funksjonelle produktvalg. Vi kan hjelpe deg med å lage en innkjøpsliste og hvilke produkter du bør velge. 

Når du har valgt produktene du vil ha, tar vi oss av kommunikasjonen med leverandørene. Vi kan forhandle oss til gode priser og levere ferdig monterte produkter til deg. Vår interiørarkitekt i Oslo sørger for at prosessen er enkel og trygg for deg som kunde.

Hvorfor bør du bruke en interiørarkitekt i Oslo?

Hjemmet er det stedet man oppholder seg aller mest, og derfor er det viktig at hjemmet er en frisone hvor du kan slappe av. Hvis man for eksempel har dårlige interiørløsninger som gjør at man får lite plass til oppbevaring, kan dette gjøre at boligen føles som en kilde til rot og stress istedenfor avslapning. 

Valg av farger og materialer kan også ha mye å si for trivselen i hjemmet. For eksempel kan kalde farger virke beroligende, og varme farger kan få oss til å føle oss mer energiske. 

Generelt trives vi mennesker best når vi omgir oss med farger og materialer som minner om naturen. Grønnaktige nyanser, naturlige materialer og elementer som ild og vann får oss til å føle oss komfortable. 

Vår interiørarkitekt i Oslo kan hjelpe deg med å skape funksjonelle rom som du trives i. Vi ser løsningene i ditt hjem, og får frem hjemmets skjulte potensiale.

Dette er At Wallpaper

At Wallpaper er et tverrfaglig designkontor som ble startet opp i 2013. Vi holder til på Grünerløkka i Oslo. Hos oss finner du interiørarkitekter, møbeldesignere og interiørdesignere som brenner for å levere prosjekter av høy kvalitet til kundene våre. 

I tillegg til interiørarkitektur, tilbyr vi også tjenester innen møbeldesign, boligstyling, rendering og oppussing. Vi tar oppdrag både for bedrifter og privatpersoner.

Hvis du trenger en interiørarkitekt i Oslo, så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne.