Kontorplass til leie

Kontorplass til leie på
kontorfellesskapet AT STUDIO.

Alnabru/Bryn

Caspar Storms Vei 14, 0664 Oslo

Månedlig leiepris fra 3 800,- eks. mva

Fasiliteter

 • Connector.

  Lukket kontorplass

  Bruttoareal (BTA) fra: 9 kvm. Tilgang til andre fasiliteter som møterom og annet fellesareal.

 • Connector.

  Lager

  Lagring: 18 kvm hylleareal per reol. Lageret er betjent av lageransvarlig.

 • Connector.

  Kjøreport

  Adgang til lager gjennom garasjeport.

 • Connector.

  Enkel adkomst

  Parkering med Easypark og gode transportalternativer.

 • Connector.

  Kontorløsning

  Tilgang til internett og printer.

 • Connector.

  Vedlikehold

  Vask og vedlikehold av kontor og fellesarealer.

På første plan, 1. etg. er det inngang og felles kjøreport for de som også ønsker en liten lagerplass. Kontorplassene er i 2 etg. med enkel adkomst. Moderne lokaliteter med mye naturlig lys. Mange felles fasiliteter som; kjøkken, lounge for kundeprat, separate toaletter, dusj, printer og nettverk. Kontorplassen er en del av kontorfellesskapet AT STUDIO for kreatører som designere, interiør importører. Lukket kontorplass på størrelsen 9 kvm leies ut for kr. 3800,- ekskludert mva pr. mnd. inkl. mange fasiliteter. Kjente brands på nabokontor; At Wallpaper designstudio, FOGIA collection, Norsk interiørskole med flere.

Mulighet for å leie av lagerplass for 4000,- ekskludert mva. pr. mnd. Lageret er betjent. Reoler har hylleareal på inntil 18 kvm. hver. Antall reoler som ønskes å reservere kan diskuteres. Lageret har adgang via garasjeport for enkel av- og pålasting av last, og gjennom hovedinngang.

Ta kontakt ved interesse. Visning etter avtale.

E-post: Ronald@atwallpaper.no
Ring: +47 970 18 045

Beliggenhet og adkomst

Caspar Storms vei 14 ligger sentralt i attraktivt næringsområde på Alna/Bryn. En rekke bedrifter har butikk, kontor og lager-adresse i dette området. God beliggenhet for kundebesøk og eventuell varelevering, hvis man også ønsker å leie lagerplass. Parkeringsplass utenfor inngangsdør via EasyPark app. Buss 66 mot IKEA fra Helsfyr som stopper ca. 200 fra kontoret i Ole Deviks vei. Fra sentrum går T-bane og busser til Helsfyr stasjon for overgang.