Oppussing

Vi skaper en nøkkelferdig løsning til deg
Avtal et møte

Vårt team bestående av håndverkere, interiørarkitekt, møbeldesigner og prosjektkoordinator loser ditt drømmeprosjekt trygt i havn. Vi har fagkompetanse innen idéutvikling, prosjektering, gjennomføring og ferdigstillelse innen oppussing og renovering. Via våre autoriserte håndverkere som blir guidet av løsningsorientert interiørarkitekter får du en unik prosjektpakke for ditt rehabiliterings- og oppussingsprosjekt.
Vi er en god samarbeidspartner for deg som søker funksjonelle plantegninger og løsninger før du pusser opp. Vårt tverrfaglige team har fokus på kvalitet i alle ledd.
Vår filosofi er å gjøre gode faglige vurderinger før vi iverksetter et prosjekt. Alt koordineres etter en helhetlig plan.

Vi kan levere en nøkkelferdig løsning, hvor du kan ta deg tid til andre gjøremål under prosessen. Vi inkluderer deg i alle estetiske og funksjonelle avgjørelser. Du er sjef i eget prosjekt og vi er din sparringpartner.

Vi har gjennomført alt fra mindre oppussing til totalrenovering av private boliger. Se våre referanseprosjekter under interiørarkitektur eller be om kontaktinformasjon til en av våre fornøyde kunder. Er du næringskunde, kommunal- eller statlig kunde er vi i oppstartsfasen innen dette segmentet, og vil dermed kunne gi fordelaktige prosjektpriser.

Tjenester

 
 

Avtal et møte