Rendering

Avtal et møte

Se prosjektet ditt ferdig 3D – allerede før du har startet byggeprosessen.

Gjennom renderinger  i 3D kan du enkelt og effektiv visualisere prosjektet ditt, både interiør og eksteriør.Vi tilbyr digitale løsninger for både 3D-skisser og 3D-animasjon for boliger, næringsbygg og produktdesign.

Private boliger

Gjennom våre naturtro renderinger i 3D-format har du mulighet til å se boligen din ferdig, selv før bygge- og renoveringsprosessen har startet. 3D-skisser gir visuelt innblikk av prosjektet allerede på tegnestadiet, noe som gjør det mulig å evaluere prosjektet på en kostnadseffektiv møte.

Vi tilbyr konsultasjon for både større og mindre prosjekt, rendering av både Interiør og eksteriør, samt produkt- og møbeldesign.

Næringseiendom

Vår ekspertise strekker seg fra visualisering av større arkitektoniske 3D- skisser av nybygg, endringer i eksisterende bygninger og kontorlokaler samt rendering av produkt- og møbeldesign. Dette er en kostnadseffektiv og spennende metode å inspirere kunder for å selge boligprosjekter. Vi utfører også animasjon av prosjekter som egner seg bra  blant annet til markedsføring og på sosiale medier.  Vi kan hjelpe dere med å forsterke prosjektets styrker og optimalisere presentasjon for deres kunder.

Avtal et møte